1000 tak for at du havde tid og lyst til at deltage i min reception, det er jeg rigtig glad for. Jeg er stadig meget overvældet over alle de flotte gaver, og glæder mig til at nyde dem hver og en.

Der skal også lyde en kæmpe tak til Nini (min sted moder) og min far for de flotte dekorationer på bordene, og Nini som også, sammen med min gode ven Birte sørgede for at der blev fyldt op på buffeten af både mad og drikke. Ligeledes skal der lyder en kæmpe tak til min ven Hans for at levere alt det grafiske arbejde med at producere invitationer, skilt ved parkeringspladsen så gæsterne kunne finde vej og denne hjemmeside.

Og tak til den øvrige del af min dejlige familie og vennekreds der hjalp til med store og små opgaver i løbet af dagen.

1000 tak for at gøre min 50 års fødselsdag uforglemmelig.