1000 tak for at du havde tid og lyst til at deltage i min fødselsdagsfest, det gjorde mig oprigtig glad. Jeg er stadig meget overvældet over alle de flotte gaver, og glæder mig til at nyde dem hver og en.

Der skal også lyde en kæmpe tak til Nini og min far for de flotte dekorationer og pynt på bordene, og til Niels for at være ”portier” mv. Ligeledes skal der lyder en kæmpe tak til min ven Hans for at levere alt det grafiske arbejde med at producere invitationer, menu kort, skilt ved parkeringspladsen så gæsterne kunne finde vej, lån af lysshow til dansegulvet og denne hjemmeside. Også kæmpe tak til Kasper for at få hjælpe med at hentet og ikke mindst pakke traileren med vare i Tyskland, og til Thomas for at tage billeder i løbet af aftenen og fotobaggrund.

Og tak til den øvrige del af min dejlige familie og vennekreds der hjalp til med store og små opgaver i løbet af weekenden.

Der skal også lyde en stor tak for talerne og ”tip 13 rigtige” indslaget. Og til jer der ikke lige kunne huske (eller vidste) at jeg havde fået godkendt ordet e-social af sprognævnet, så er her lige et billede fra mit Facebook opslag dengang. (har desværre ikke mailen længere da det var på en nu lukket mail konto) For at det skal komme i ordbogen skal det anvende i daglig brug, så brug det endeligt. Det kunne være sjovt om den blev optaget i ordbogen en dag. ☺

1000 tak for at gøre min 50 års fødselsdag uforglemmelig.

esocial

Klik for at se et større billede